Medici Pediatri

Echipa de la Kid Klinik - Medici Specialiști Pediatri

Dr. Cristina Zaica

Medic Specialist Pediatru – TIMIȘOARA

Dr. Cristina Zaica fondatorul și coordonatorul KidKlinik este medic specialist pediatru, supra specializat în oncologie și hematologie pediatrică, având o experiență de aproape 10 ani de muncă în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. Ce o recomandă pe ea și echipa KidKlinik, pe lângă experiență, este modul de lucru grijuliu și adaptat pentru copii (multe dintre consultații se transformă într-o joacă pentru copilași).

„Am fost ades întrebată cum pot să fac ceea ce fac? Răspunsul nu e greu. Când iubești ceea ce faci și când trăiești un vis devenit realitate, bineînțeles că poți.”

Dr. Adela Lăzărescu

Medic Specialist Pediatru – TIMIȘOARA

Dr. Adela Lăzărescu este medic specialist pediatru în cadrul Kid Klinik din Timișoara, iubește mult copiii, știe să empatizeze cu suferința lor și reușește să îi facă pe micuții pacienți să se simtă relaxați în prezența ei, să o considere „una de-a lor”.

„Pentru mine, este un privilegiu să mă ocup de nevoile medicale ale copiilor. Aceștia nu trebuie considerați niște adulți în miniatură, iar ceea ce se aplică adulților în medicină, rareori se aplică și copiilor.

Cred în oferirea unei îngrijiri medicale cuprinzătoare și consider importante: întreținerea sănătății și serviciile medicale de prevenție.”

Dr. Nicoleta Postu

Medic Specialist Pediatru – TIMIȘOARA

Dr. Postu Nicoleta-Larisa este în prezent medic specialist pediatru cât și medic rezident în specialitatea „medicină de familie” în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara.

Fiecare pacient este o poveste unică, iar eu sunt dedicată să ofer îngrijire personalizată și atenție deosebită fiecăruia.
În inima mea există o dorință puternică de a ajuta oamenii și de a face o diferență în viețile lor. De aceea, medicina este pentru mine mai mult decât o profesie; este o vocație și un mod de viață. Vreau să fiu parte din soluția la problemele de sănătate ale oamenilor, ajutându-i să trăiască o viață mai sănătoasă și mai fericită.”

Dr. Anelise Szasz-C.

Nutriționist-Dietetician pentru Copii – TIMIȘOARA

Anelise Szasz-Capotescu, nutriționist-dietetician, vă oferă: ajutor cu privire la alimentația micuțului, educație alimentară, revenirea la o greutate corectă, monitorizare și planuri alimentare speciale pentru diabet zaharat, alergii, tulburări gastrice, malnutriție și altele.

De asemenea nutriționistul-dietetician vă ajută cu sfaturi, monitorizare și stabilirea un plan de diversificare alimentară pentru bebeluș.

Dr. Aurelia Negruț

Medic Specialist Pediatru – REȘIȚA

Dr. Aurelia Negruț este în prezent medic specialist pediatru la KidKlinik și în cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița, pregătirea medicală anterioară având-o în cadrul Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. Ce o recomandă pe Aurelia este o inima ♥️ veselă și plină de dragoste pentru copii și compasiunea pentru cei in suferință.

De ce pediatrie? „Pentru că au fost întotdeauna parte din ♥️ mea și doresc să contribui la starea lor de bine!”. Da, copii sunt darurile lui Dumnezeu, comorile prețioase ale lumii de care doresc să mă ocup cu tot mai mult profesionalism și atenție!
„Copiii sunt cea mai valoroasă resursa a lumii și cea mai mare speranță a ei pentru viitor.” – John F. Kennedy

Contact

0770 845 834
0723 376 313

Program

L-V: 9:00-19:00
S-D: Programări&Urgențe