Medici Pediatri

Echipa de la Kid Klinik - Medici Specialiști Pediatri

Medic Specialist Pediatru Zaica Cristina

Dr. Cristina Zaica

Medic Specialist Pediatru – TIMIȘOARA

Dr. Cristina Zaica fondatorul și coordonatorul KidKlinik este medic specialist pediatru, supra specializat în oncologie și hematologie pediatrică, având o experiență de aproape 10 ani de muncă în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. Ce o recomandă pe ea și echipa KidKlinik, pe lângă experiență, este modul de lucru grijuliu și adaptat pentru copii (multe dintre consultații se transformă într-o joacă pentru copilași).

„Am fost ades întrebată cum pot să fac ceea ce fac? Răspunsul nu e greu. Când iubești ceea ce faci și când trăiești un vis devenit realitate, bineînțeles că poți.”

Dr. Aurelia Negruț

Medic Specialist Pediatru – REȘIȚA

Dr. Aurelia Negruț este în prezent medic specialist pediatru la KidKlinik și în cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița, pregătirea medicală anterioară având-o în cadrul Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. Ce o recomandă pe Aurelia este o inima ♥️ veselă și plină de dragoste pentru copii și compasiunea pentru cei in suferință.

De ce pediatrie? „Pentru că au fost întotdeauna parte din ♥️ mea și doresc să contribui la starea lor de bine!”. Da, copii sunt darurile lui Dumnezeu, comorile prețioase ale lumii de care doresc să mă ocup cu tot mai mult profesionalism și atenție!
„Copiii sunt cea mai valoroasă resursa a lumii și cea mai mare speranță a ei pentru viitor.” – John F. Kennedy

Aurelia Negruț - Medic Pediatru Timișoara
Medic Specialist Pediatru Timișoara - Dr. Roxana Opriș

Dr. Roxana Opriș

Medic Specialist Pediatru – TIMIȘOARA

Dr. Roxana Opriș, medic specialist pediatru în cadrul cabinetului privat de pediatrie, Kid Klinik din Timișoara, este un medic care își face meseria cu seriozitate și dedicare, fiind focalizată pe un diagnostic și un tratament corect pentru copilașii pacienți de la Kid Klinik.

Îmi plac copii, îmi place să lucrez cu ei și cel mai mult mă bucur să îi văd zâmbind, Wess Stafford spunea: Every child you encounter is a divine appointment.

Dr. Adela Lăzărescu

Medic Specialist Pediatru – TIMIȘOARA

Dr. Adela Lăzărescu este medic specialist pediatru în cadrul Kid Klinik din Timișoara, iubește mult copiii, știe să empatizeze cu suferința lor și reușește să îi facă pe micuții pacienți să se simtă relaxați în prezența ei, să o considere „una de-a lor”.

„Pentru mine, este un privilegiu să mă ocup de nevoile medicale ale copiilor. Aceștia nu trebuie considerați niște adulți în miniatură, iar ceea ce se aplică adulților în medicină, rareori se aplică și copiilor.

Cred în oferirea unei îngrijiri medicale cuprinzătoare și consider importante: întreținerea sănătății și serviciile medicale de prevenție.”

Medic Specialist Pediatrie Timișoara - Dr. Adela Lăzărescu
Medic Specialist Psihiatrie Pediatrică Morariu Daiana

Dr. Daiana Morariu

Medic Specialist Psihiatrie Pediatrică – TIMIȘOARA

Dr. Daiana Morariu este în prezent medic specialist psihiatrie pediatrică, pregătirea medicală anterioară având-o în cadrul Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara și în cadrul Clinicii de Psihiatrie și Neurologie pentru Copii și Adolescenți.

„Deseori sunt întrebată de ce am ales această specializare, fiind considerata foarte grea. Pot spune că a fost dragoste la prima vedere. M-am hotărât în anul 6 de facultate, atunci când am pășit pentru prima dată pe secția de Psihiatrie pediatrica.

Felul în care reacționează creierul în anumite situații, bolile sufletului, așa cum le spun eu, m-au făcut să îmi doresc să lucrez în acest domeniu.”

Contact

0770 845 834
0723 376 313

Program

L-V: 9:00-19:00
S-D: Programări&Urgențe