Povestea mea

DR. CRISTINA ZAICA | KID KLINIK

Totul a început cu un vis

„Trebuie să-i învățăm pe copiii noștri să viseze cu ochi deschiși!”, spunea Harry Edwards. Visele sunt ilustrații din cartea pe care sufletul o scrie despre sine. Cei mai mulți dintre noi nu realizăm că, visând, am ajuns la reușitele proprii. M-am întrebat adesea, oare de unde vin resursele și energia pentru izbândă… și am realizat că, doar atunci când visele prind forma unor imagini clare în mintea noastră, acestea se transformă în reușite.

Așa visam și eu, cu ochii deschiși, deși părinții mei ardeleni nu știau să mă învețe că „așa e bine”. Se făcea în vis că atunci când „o să mă fac mare” o să fiu „doctor de copii”. Era de fapt, lait motivul copilăriei mele. Păpușile mele, puține de altfel, erau foarte intens tratate (înțepate). Nu conștientizam atunci, dar visul meu prindea conturul unei ilustrații clare.

Cristina Zaica - Medic Pediatru Timișoara
Cristina Zaica - Medic Pediatru Timișoara

Viziunea KidKlinik

Au trecut anii, omul mare s-a făcut asemenea celui din vis, „doctor de copii” și iată ca e o plăcere nespusă încercarea de a transforma suferința sau teama, într-un moment de empatie, grijă pentru viață, înțelegere, uneori joacă și de ce nu o anticipare a ceea ce mulți copii visează să devină. Aproape zece ani au trecut și s-au adăugat experienței cu copilașii bolnavi, iar imaginea din vis, aceea a unui doctor dedicat e foarte clară în mintea mea. Asta dorim să facem la KidKlinik, un loc unde medici dedicați împlinesc vise, atât ale lor cât și ale celor pentru care se dedică.

La KidKlinik, de 2 ani, prețuim viața, luptăm pentru ea, căutăm să prevenim ceea ce poate fi prevenit și de ce nu, încurajăm copiii să viseze cu ochii deschiși la ceea ce ar putea deveni cândva.

De ce pediatrie?

Anii petrecuți la spital, cei mai mulți pe secția de Onco-Hematologie Pediatrică, au fost pentru mine ani în care am învățat că prețul vieții e nespus de mare, că pentru prea multe lucruri se frământă omul, că viața se simplifică enorm atunci când ajungi să lupți pentru ea, că ai vrea să poți să faci mai mult decât știi și decât încape în litera cărții, iar greul cel mai greu este dus de oamenii dragi, ai celor bolnavi. Am fost ades întrebată cum pot să fac ceea ce fac? Răspunsul nu e greu. Când iubești ceea ce faci și când trăiești un vis devenit realitate, bineînțeles că poți.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, în familie ne străduim (eu și soțul meu, Dorin) să-i încurajăm pe copii (Dania – 13 ani, Raul – 11 ani și Delia – 8 ani), să devină făuritori de vise și nu numai, chiar pictori sau ilustratori ai viselor lor, pentru ca prin munca asiduă de care e nevoie pentru realizări, acestea vor deveni cândva binemeritate realități.
Cristina Zaica - Medic Pediatru Timișoara

Ce spun PĂRINȚII despre KidKlinik?

Viorica Reștea, mama a 4 copii

5/5

Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite de KidKlinik, medicul Cristina Zaica este de un profesionalism rar. Toate tratamentele recomandate au dat rezultate rapide, diagnosticele au fost întotdeauna exacte și corecte. Pe lângă medic, este un om deosebit, o persoană caldă, săritoare și foarte apropiată de copii, copiii mei o iubesc, și se lăsa consultați fără probleme de ea. Aș apela cu încredere din nou, oricând, orice problemă medicală ar apărea în legătură cu copiii mei. Recomand KidKlinik cu toata căldura.

Stefana Muntiu, mama a 3 copii

5/5
Recomand din suflet Kidklinik și Dr.Cristina Zaica! Sunt deja doi ani de când doamna doctor vine să o consulte pe fiica mea de fiecare dată când e nevoie, acasă la noi, în cel mai scurt timp. Cu mult profesionalism, dedicare și empatie ne-a oferit servicii medicale de cea mai bună calitate și s-a asigurat întotdeauna că fetița e bine și că recuperarea este cea așteptată, conform medicației. A devenit în scurt timp prietena fiicei mele, așa că cea mai bună parte a unei răceli e aceea că o vedem din nou pe Cristina.🙂

Eleonora Țucudeanu, mama 1 copil

5/5

Ionela Seica, mama a 2 copii

5/5

Luisa Seleșan , mama 1 copil

5/5
Mă bucură mult vestea înființării cabinetului medical Dr. Zaica Cristina. Cunoscând-o bine, având-o colaboratoare de nădejde de-a lungul multor ani, mă bucură și am credința fermă că munca ei de medic pediatru și oncohematolog va fi apreciată de timișoreni și nu numai. Ea m-a impresionat ca practician competent, conștiincios, corect, având la bază cunoștințe solide pe care le îmbogățește continuu. La partea medicală practică și teoretică, se adaugă calități umane de empatie față de omul în suferință, care o ridică pe treptele unei cariere medicale valoroase. Îi doresc mult succes, având încrederea că munca ei va fi încununată de împliniri și realizări!

Conf. Dr. Maria Cucuruz
Medic Primar Pediatrie, Oncologie medicală și Imunologie

5/5

Ce spun COPIII despre KidKlinik?

Ne poți spune părerea ta despre noi aici:

Întrebări frecvente:

Nu, nu este necesară programarea cu multe zile înainte, starea de sănătatea a copilului este importantă și nu trebuie să existe întârzieri. La telefon se vor pune câteva întrebări, iar apoi în funcție de program și de gravitatea cazului se va sabili ora consultului.

Medicul vine pregătit cu măsurile de protecție necesare pentru a face consultul în condiții de siguranță, în plus, fiind acasă la tine, eviți mersul la spital.

Abonamentele pot fi achiziționate telefonic urmând ca plata să fie făcută direct la medic după primul consult sau prin transfer bancar.

În weekend medicul poate fi contactat între orele 8-20. Tariful este diferit în weekend.

După consult medicul ține legătura, fie telefonic fie prin intermediul whatsapp, cu părintele pentru a putea observa evoluția tratamentului și a bolii.

Contact

0770 845 834
0729 895 700

Program

L-V: 9:00-19:00
S-D: Programări&Urgențe